E-marketing

E-marketing

Marketing

Marketing

Reklama

Reklama

Travel Marketing

Travel Marketing

Art Marketing

Art Marketing

Hi-Tech

Hi-Tech

Hľadať

Bleskovky

Vydanie Hájnikovej ženy

Azda najznámejšie Hviezdoslavovo dielo púta pozornosť vydavateľov už viac ako 130. Aj napriek tomu, že Hviezdoslavov jazyk považuje široká verejnosť  za ťažký, stále existuje skupina čitateľov, ktorú toto dielo osloví. Svedčí o tom aj fakt, že bola vydaná v rôznych vydavateľstvách viac ako tridsaťpäť krát a to nie len v slovenskom jazyku.

Čítať ďalej...

Nakupujete na internete cez inzerciu?

Určite už každý jeden z vás navštívil inzertný portál ako bazar.sk, či Bazoš. Možnosť predať veci, ktoré už nepotrebujeme, prípadne kúpiť niečo zaujímavé cez inzerciu má u nás dlhoročnú tradíciu. S rozvojom internetu sa záľuba ľudí predávať a kupovať predmety rôzneho druhu , či hľadať prácu presunula z inzertných novín práve na inzertné portály. 
Aký je motív nakupovania na inzertných portáloch?  Hlavným motívom nákupu cez internet sú pre Slovákov nižšie ceny, široká ponuka často aj nedostupných tovarov, úspora času a nákup z pohodlia domova. Okrem použitých vecí sa samozrejme inzerujú aj úplne nové. Často krát dostanete nevhodný darček, prípadne si objednáte niečo zo zahraničia. Predmet  vám nevyhovuje a náklady na vrátenie tovaru sú priveľké.  Riešením je posunúť  takýto darček, alebo zakúpený tovar ďalej a predať ho na niektorom z inzertných portálov. Nielenže sa zbavíte nepotrebnej veci, ale ešte na tom môžete aj získať nejaké to euro. 
kupim predamSamozrejme v slovenskom prostredí  existuje  niekoľko inzertných portálov rôznej kvality a rozsahu. Medzi veľkých hráčov na pole inzertných portálov vstupuje nový portál, Kúpim-predám.net. Svojim návštevníkom ponúka možnosť vybrať si z devätnástich hlavných kategórií a množstva podkategórií, do ktorých majú možnosť užívatelia svoje inzeráty pridať zadarmo. Okrem vyhľadávania podľa zvolenej kategórie je tu samozrejme možnosť vyhľadávania podľa lokality či ceny. 
Pri inzeráte sa vám okrem klasických údajov ako dátum pridania, cena, počet zobrazení a pod., zobrazí mapka s polohou, kde sa daný tovar nachádza. Ak sa s predajcom dohodnete a rozhodnete sa tovar kúpiť, táto mapka vás zavedie priamo na adresu, ktorú zadal predajca do inzerátu. Predajcu môžete kontaktovať prostredníctvom zadaného kontaktu pri inzeráte, alebo cez kontaktný formulár.
Ak sa vám ako predajcovi nechce vypisovať zdĺhavé registračné formuláre, portál Kúpim-predám.net ponúka okrem klasického spôsobu aj jednoduchú a rýchlu možnosť registrácie cez vaše facebook konto. Momentálne majú inzerenti možnosť získať topovanie pridaného inzerátu na 30 dní zadarmo. Kúpim-predám.net ponúka pre inzerentov ďalšiu príležitosť ako predať a pre kupujúcich možnosť výhodne nakúpiť.
 
Autor: Admin 
 

Kto je online?

Práve tu je 161 návštevníkov a žiadni členovia on-line

Vydavateľ

Agentúra EL (Agency EL), s.r.o., Partizánska cesta 1513, 02601 Dolný Kubín

 ISSN: 2585-9900